Våra tjänster

Kontakt

Strategisk kommunikation

Kommunikationen stödjer affärsmålet. Var är ditt företag idag? Vart vill du nå? Med en tydlig strategi som går att använda konkret i praktiken blir det enklare att nå målet.

Vi hjälper dig med strategi och kommunikationsplan, även förslag på aktiviteter om du vill.

Kundresan

Kundresan börjar kanske med en intresseväckare, men resan slutar egentligen aldrig. Hur ser resan ut för dina kunder? Stämmer språk, tonalitet, enkelhet med hur du vill att ditt företag ska uppfattas?

Vi hjälper dig!

Bevaka omvärlden

Vi hjälper dig att hålla koll på vad som sägs om ditt företag eller organisation i traditionella och sociala medier, vi bevakar och rapporterar. Du kanske också vill få bättre koll på dina konkurrenter? Eller bevaka en specifik fråga? Omvärldsbevakning ger även fler möjligheter till pr-aktiviteter.

Innehåll

Vi hjälper dig att planera och producera innehåll – text, bild, film, grafik – som är relevant för företagets målgrupper i olika kanaler; sociala medier, hemsida, nyhetsbrev, kundinformation m m.
Vi tar även fram skolmaterial, i nära samarbete med skolans pedagoger och elever.

Medierelationer

Pressmeddelande, medieträning, mediekontakter, debattartikel, krönika, hitta nyhetsvinklar, formulera budskap, arrangera och förbereda intervju med journalist…. ja, så gott som det mesta när det gäller redaktionella medier kan vi hjälpa dig med.

PR

För oss är PR ett långsiktigt arbete som grundar sig på en genomtänkt strategi och plan. Kommunikationen måste beröra dina målgrupper. Vad är viktigt för dem ? Hur kan din lösning, ditt företag, din produkt, din verksamhet bli viktig? All kommunikation sker på mottagarens villkor, så här gäller det att vara både kreativ och ödmjuk. Vi hjälper dig.

Om vikten av att lyssna

“Lyssna och du kommer att bli vis. Visdomens början är tystnad.”

Pythagoras, ca 570 f.Kr-495 f.Kr