Tjänster

Våra tjänster

Debattartikel. Instagrampost. Medieträning. Artikelproduktion. Film. Kommunikationsstrategi. Skolmaterial. Content. ……………
Hur kan vi hjälpa dig?

Strategisk kommunikation

Kommunikationen stödjer affärsmålet. Var är ditt företag idag? Vart vill du nå? Med en tydlig strategi som det verkligen går att använda i praktiken blir det enklare att nå målet. Vi hjälper dig med strategi och kommunikationsplan, även förslag på aktiviteter om du vill.

Optimera kundresan

Kundresan börjar kanske med en intresseväckare, men resan slutar egentligen aldrig. Hur ser resan ut för dina kunder? Stämmer språk, tonalitet, enkelhet med hur du vill att ditt företag ska uppfattas? Vi hjälper dig!

Bevaka omvärlden

Vi hjälper dig att hålla koll på vad som sägs om ditt företag eller organisation i traditionella och sociala medier, vi bevakar och rapporterar. Du kanske också vill få bättre koll på dina konkurrenter?


Innehåll

Vi hjälper dig att planera och producera innehåll – text, bild, film, grafik – som är relevant för företages målgrupper i olika kanaler, t ex: sociala medier, hemsida, nyhetsbrev, kundinformation.
Vi tar även fram skolmaterial, i nära samarbete med skolans pedagoger och elever.


Medierelationer

Pressmeddelande, medieträning, mediekontakter, debattartikel, krönika, hitta nyhetsvinklar, formulera budskap, arrangera och förbereda intervju med journalist ja, så gott som det mesta när det gäller redaktionella medier kan vi hjälpa dig med.

PR

För oss är PR ett långsiktigt arbete som grundar sig på en genomtänkt strategi och plan. Kommunikationen måste beröra dina målgrupper. Vad är viktigt för dem ? Hur kan din lösning, ditt företag, din produkt, din verksamhet bli viktig? All kommunikation sker på mottagarens villkor, så här gäller det att vara både kreativ och ödmjuk. Vi hjälper dig.


Kontakt

Välkommen att höra av dig.

0708-125440


info@schillerandfriends.se

Schiller & Friends AB
Huddinge